2012. gada 25. marts

Kā izmantot krāsu ārstnieciskās īpašības ikdienas dzīvē

Ikreiz taču nevar pārlīmēt tapetes. Speciālisti iesaka par noformējuma pamatu ņemt neitrālas krāsas tapetes, mēbeles, grīdu. Interjera mākslinieciskās detaļas: gleznas uz sienām, dvieļus, aizkarus - var bieži mainīt saskaņā ar savām vēlmēm un veselības stāvokli. Ja jums ir nepieciešama noteikta krāsa, tad varat skatīties uz šādas krāsas atklātni vai audumu. 

Tāpat var izmantot arī savas garderobes iespējas. Izņemot izpratni par to, kas piestāv, bet kas nē, katram cilvēkam ir iekšējās izjūtas, kas pasaka priekšā, kādas krāsas apģērbu izvēlēties. Šo sajūtu nevajag apslāpēt. Var prognozēt, kas jūs sagaida dienā, kādus mērķus jūs sasniegsiet, un kāda būs jūsu pašsajūta, un izvēlēties tādas krāsas apģērbu, kas var palīdzēt. Padomājiet, kādu iespaidu jūs gribat atstāt uz citiem, un atkarībā no tā piemeklējiet drēbju krāsu. Piemēram, lasīt lekciju ir labāk zilu toņu apģērbā, ja jūs gribat piesaistīt kāda uzmanību, jums palīdzēs dzeltenā krāsa, sarkanie toņi piemēroti romantiskiem randiņiem.

Krāsas Jūsu apģērbā:
Sarkanā krāsa
Valkājiet, ja jūs gribat būt seksuāls, jūsu enerģētiskais potenciāls ir krities, un tam nepieciešama papildus enerģija, jūs gribat aizstāvēt savus uzskatus vai paātrināt notikumu gaitu. Nevalkājiet, ja jūs nervozējat, ir slikts noskaņojums un viss kaitina. 

Oranžā krāsa
Valkājiet, ja jūs gribat saņemt baudu un paaugstināt savu juteklību, jums vajag sakārtot savas emocijas, vēlaties paaugstināt savu radošo potenciālu. Nenēsājiet, ja vēlaties samazināt savu sievišķīgo šarmu, esat trauksmaina, gribat atpūsties. 

Rozā krāsa
Nēsājiet, ja vēlaties sajusties sievišķīga un ievainojama, gribat, lai citi jūs uzreiz iemīlētu, vajag kādu uzmanīgi uzklausīt. Nevelciet, ja jūtaties nedroša.

Dzeltenā krāsa
Valkājiet, ja jūs mācāties, un jums ir vajadzīga skaidra galva, gribat ienest mazliet prieka savā dzīvē. Nevalkājiet, ja izjūtat bailes, negribat būt uzmanības centrā, vēlaties atpūtināt galvu.

Zaļā krāsa
Velciet, ja gribat paskatīties uz lietām no citas puses, just ap sevi vairāk telpas, justies pārliecinoši. Nevelciet, ja jūtat, ka jūsu dzīves temps ir pārāk lēns. Tāpat neiesaka nēsāt audzēju gadījumos. 

Gaiši zilā, zilā krāsa
Nēsājiet, ja jūs vēlaties izstarot miera un pašpārliecinātības atmosfēru, jums jāpaziņo apkārtējiem kaut kas svarīgs. Nenēsājiet, ja jūtaties vientuļi, esat depresijā, pārāk kritiski attiecaties pret sevi un citiem. 

Violetā krāsa
Valkājiet, ja gribat kaut ko mainīt savā dzīvē, esat dzīves mērķa meklējumos, gribat atbrīvoties no kaitīgiem ieradumiem un neveselīga dzīvesveida. Nevalkājiet, ja jūs vairāk sapņojat, tā vietā, lai kaut ko darītu, ja jūs pārdzīvojat bēdas, bet neatrodat savu emociju izeju, gribat būt patstāvīga.

Nav komentāru: