2009. gada 13. aug.

Kā iegūt no vīrieša to, ko vēlies?

Droši vien kaut reizi šo jautājumu esi sev uzdevusi un varbūt atbildi jau zini. Katrā ziņā mēs nevēlamies sniegt unikālu pamācību, kā ar rokas mājienu panākt, lai vīrietis staigātu tavā pavadiņā. Nekonsultējāmies arī ar slaveniem psihoterapeitiem attiecību jautājumos un neizmantojām Amerikas zinātnieku veikto pētījumu rezultātus. Mēs vienkārši vēlējāmies uzzināt, ko dara sieviete, lai izprovocētu vīrieti uz sev vēlamu rīcību un panāktu iecerēto. Tāpēc gājām īsāko un tiešāko ceļu, pajautājot pašām sievietēm – kā iegūt no vīrieša to, ko vēlies?


Un, lūk, ko mēs uzzinājām. Izrādās, vairākums sieviešu vēlamo rezultātu panāk, izliekoties vājas, nevarīgas un bezpalīdzīgas. Tie vīrieši, kuri sevī jūt bruņinieka garu, steigsies palīdzēt un priecāsies kļūt par glābējiem un neaizstājamiem supervaroņiem. Bet mūsu vājais dzimums to tik vien gaidījis un gavilē uzvaras priekā. Vājuma izrādīšanas paņēmieni gan var būt dažādi – sievietēm ļoti raksturīgi arī nobirdināt pa kādai asarai, bet dāmas brīdina, ka šī izpausme ne vienmēr darbojas ar pluszīmi. Ir vīrieši, kuri tādu bimbāšanu necieš ne acu galā un galējā apjukumā bēg, ko kājas nes.

Otrs populārākais vīriešu pakļaušanas paņēmiens ir uzslavas un pastiprinātu rūpju izrādīšana. Vīrietim atkal tiek dota iespēja justies varošam, svarīgam un mīlētam. Ja viņu nopelsi un norādīsi uz sliktajām īpašībām, visdrīzāk panāksi tikai to, ka tiks uzmesta lūpa un sirdī glabāsies dziļš aizvainojums. Tādā gadījumā, visticamāk, paliksi bez kārotās lietas vai pakalpojuma.

Vēl viens viltīgs un iedarbīgs gājiens ir ļaut domāt, ka sievietei vēlamais iznākums ir viņa paša ideja, piemēram, doties ceļojumā vai aizsūtīt mīļoto uz pašas kāroto procedūru skaistumkopšanas salonā. Varētu izvērsti uzskaitīt neskaitāmus apakšpunktus, kā tas viss izdarāms, bet mēs pieņemam, ka savu vīrieti vislabāk pazīsti tu pati un, ja izlemsi izmantot šo paņēmienu, tad zināsi – kā.


Tiek izmantots arī lūpas uzmešanas un šantāžas paņēmiens. Pozitīvas emocijas tas gan ne vienā, ne otrā partnerī neizraisa, bet, ja tādā veidā var iegūt vēlamo rezultātu, viņa ir gatava aizcirst durvis, nedēļu klusēt, sarīkot skandālu publiskā vietā vai turēt virs kamīna televizora pulti. Visdrīzāk gan šīs viltības neizdosies izmantot vairāk kā pāris reižu, jo vīrietim šāda izturēšanās, protams, izraisīs ne visai labas sajūtas, tāpēc pēc kāda laika tas vīrietī var ne tikai izveidot imunitāti, bet arī nostrādāt kā katalizators attiecību iziršanai.

Darbojas arī pilnīgi pretēja rīcība – pēc kundziņa dauzīšanās kopā ar vecajiem studiju biedriem vai kādas citas ne visai jaukas rīcības censties neuzmest lūpu, būt pēc iespējas un līdz sirds dziļumiem saprotošai, bet attiecīgā brīdī šo piedoto un saprasto nedarbu izmantot kā savu trumpi un mest galdā. Dāmas apgalvo – ja vīrietis nav kretīns, tad būs saprotošs, savu egoismu atstās maliņā un piekritīs, ka šoreiz ir viņa kārta piekāpties.

Izrādās, ir vēl kāda alternatīva - pilnīga atklātība. Kā un cik labi tas darbojas? Par to lasi raksta turpinājumā portālā espati.lv.

Nav komentāru: